Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Preelaboración e conservación de alimentos : texto para o Ciclo Medio de Técnico en Cociña, módulo 1º curso / C. Amador Lorenzo Esmerodes, Juan A. Granados Loureda

por Lorenzo Esmerodes, C. Amador [autor/a]; Granados Loureda, Juan A [autor/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: A Coruña :Vía Láctea ,2001 Edición: 1ª ed.Descrición: 138 p. : il. b/ n ;24 cm.ISBN: 8489444846.Materia(s): Cociña-Tratados, manuais, etc | Alimentos-Conservación | Conservas
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Número de volume Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES David Buján
Sala préstamo
641 1 Dispoñible CED032000007394

Bibliografía: p. 135. -- Índice

Formación Profesional

Coa tecnoloxía Koha