Preelaboración e conservación de alimentos : texto para o Ciclo Medio de Técnico en Cociña, módulo 1º curso / C. Amador Lorenzo Esmerodes, Juan A. Granados Loureda
por Lorenzo Esmerodes, C. Amador [autor/a]; Granados Loureda, Juan A [autor/a].
Tipo: LibroEditor: A Coruña :Vía Láctea ,2001 Edición: 1ª ed.Descrición: 138 p. : il. b/ n ;24 cm.ISBN: 8489444846.Materia(s): Cociña-Tratados, manuais, etc | Alimentos-Conservación | ConservasTipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Número de volume | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | IES David Buján Sala préstamo | 641 | 1 | Dispoñible | CED032000007394 |
|
Bibliografía: p. 135. -- Índice
Formación Profesional